fbpx

Allmänna Villkor

Allmänt

Barnskatter (www.barnskatter.se) med org nr 850511-3228 går under benämningarna ”Barnskatter”, “vi”, “våra”, “vårt” och “oss” nedan.

För att kunna registrera ett användarkonto hos oss för att handla ur webbshopen måste du vara över 18 år eller ha målsmans godkännande. Genom köp av produkt(er), skapande av användarkonto eller användande av webbplatsen godkänner du våra allmänna villkor och intygar att samtliga uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta.

Vi har rätt att ensidigt ändra dessa allmänna villkor och de eventuella förändringar som vi gör träder i kraft tidigast 30 dagar efter det att de justerade villkoren har gjorts tillgängliga på vår sajt.

Företagsinformation

Barnskatter.se drivs av företaget Zezil

Telefon:
08-551 084 84

E-post:
hej@barnskatter.se

Öppettider:
Du är välkommen att skicka ett mejl när som helst på dygnet. 
Vi svarar i telefon vardagar mellan 08:00 – 17:00. 

Adress:
Batterivägen 7 18650 Vallentuna

Organisationsnummer:
850511-3228

Priser

Våra priser och avgifter kan komma att ändras. Detta kan vara vid väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. I alla priser är moms om 25% inkluderad. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser och avgifter med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Om kunden anger fel uppgifter vid köp får kunden stå för eventuella extra kostnader, till exempel om beställningen behöver fraktas till ny adress.

Betalning

Kortbetalning
Kortbetalning kan ske med kredit- och betalkort. Vi erbjuder våra kunder kortbetalning och genom följande betalningssätt: Visa, Mastercard, Faktura och Swish. Vi samarbetar med HIPS Payment Group Ltd för att säkerställa säkra och enkla betalningar. All information rörande din betalning krypteras med SSL vilket innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter, dessa kan inte heller lagras av oss. Vi tar inte ut några extraavgifter för kortbetalningar gjorda i vår webbutik.

Faktura
Vi erbjuder fakturabetalning med hjälp av och möjlighet att betala efter att du fått hem dina varor. I samarbete med HIPS Payment Group Ltd erbjuder vi faktura och delbetalning. Vid betalning med faktura gäller Hips vid var tid gällande fakturavillkor; f.n. 14 dagars kredit, en påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta motsvarande 24 % plus vid var tid av Riksbanken fastställd referensränta. Det kostar inget att använda Hips Checkout.
Fakturan skickas till den e-postadress du anger vid köptillfället och förfaller inom 14 dagar. Fakturor ska betalas inom 14 dagar räknat från dag som beställningen skickas från vårt lager. Fakturan dateras och skickas med e-post och ska betalas via bankgiro. Vi tar ingen (0 kr) i fakturaavgift. Du hittar enkelt dina fakturor här: https://my.hips.com

Frakt och leverans

Fri frakt gäller för beställningar över 500 kr efter avdrag för ev. rabatter. För beställningar mellan 1 kr – 499 kr är fraktkostnaden 29 kr. Granska paketet noga vid leverans/uthämtning. Lös inte ut skadade paket. Leveranstiden är 2-5 arbetsdagar efter mottagen order.

Retur och ångerrätt

Vid köp av produkt(er) tillämpas 14 dagars ångerrätt på oöppnade förpackningar. Öppnade förpackningar godkännes ej för retur. Du står själv för fraktavgiften. Skicka alltid tillbaka varan som ett rekommenderat brev och spara kvittot. Du står för transportrisken så förpacka varan väl.

Vid retur ska du omgående inom de ovan nämnda 14 dagar skicka ett mail till hej@barnskatter.se där du uppger order samt namn på beställaren. Då registreras returen.

Om du handlat med faktura och du skickar tillbaka hela ordern kommer fakturan makuleras om ordern returneras inom ramen för ångerrätt. Du betalar då inte fakturan. Om en del av ordern returneras kommer en ny faktura med justerad totalsumma att skickas ut. Det är då endast denna faktura som ska betalas för ordern. Om du vill byta en eller flera varor kommer en ny faktura med rätt varor och summa att skickas ut. Det är då endast denna faktura som ska betalas för ordern.

Om du betalat med Swish kommer pengarna skickas tillbaka via Swish när vi mottagit ordern. Pengarna förs över till samma telefonnummer som användes vid köpet. Om du vill byta vara returnerar du varan inom ramen för ångerrätt och beställer en ny vara. Pengarna för varan/varorna som returnerats skickas över via Swish när vi mottagit ordern.

Om du mottagit en felaktig vara står vi för returavgiften.

Vid frågor om ångerrätt vänligen kontakta oss på hej@barnskatter.se.

Observera! – Skicka alltid tillbaka varan tillsammans med följesedel.

Varor returneras till:

Barnskatter

Batterivägen 7 18650 Vallentuna

Reklamationer

Konsumentköplagen ger dig rätt att reklamera din vara, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Om du tar emot en vara som det är något fel på vill vi att du så snart som möjligt kontaktar oss på hej@barnskatter.se. Observera att du måste lämna ett meddelande till oss med information om felet “inom skälig tid” efter det att du upptäckt det. Om du reklamerar inom två månader från det att du upptäckt felet har du reklamerat inom skälig tid.

Outlösta paket

Vi debiterar en avgift för försändelser som inte hämtas ut motsvarande kostnad för returavgift.

Bedrägeri

Vi polisanmäler alla bedrägerier och dataintrång samt försök till sådana. Vi förbehåller oss rätten att neka eller häva ditt köp i det fall vi har skäl att misstänka bedrägerier, dataintrång och/eller annan sorts missbruk av vår hemsida.

Force Majeure

Vi är befriade från påföljd om inte våra förpliktelser kan fullföljas enligt dessa allmänna villkor i händelse av force majeure.

Stäng meny
×

Kundvagn

Vi använder cookies på Barnskatter.se

Genom att använda vår webbplats antar vi att du godkänner detta.